Bitcoin bryter nya all-time highs som riktar sig till $ 23.000

Bellwether-kryptokurrency ser ostoppbar ut efter att ha gjort en ny rekordhög nivå.

Missa inte Market Moving News

Bitcoin steg till en ny rekordhög nivå för första gången sedan mitten av december 2017. Medan spekulationer ökar om ytterligare vinster i horisonten, pekar flera mått på kedjan på en brant nedgång.

Breaking New All-Time Highs

Bitcoin lyckades återställa alla förluster som uppstått efter 17% retracement den 25 november.

Även om mer än 200 000 handlare likviderades under den senaste korrigeringen på kryptovalutamarknaden, väntade investerare inte länge på att återgå till sina långa positioner.

Ökningen av köptrycket såg BTC öka med mer än 22%. Det gick från att handla till ett minimum av 16 200 dollar den 26 november för att nå ett nytt rekordhögt värde på 19 860 dollar.

Paolo Ardoino , CTO på Bitfinex, hävdar att den senaste prisåtgärden kan hänföras till den ökande efterfrågan bland institutionella investerare.

”Bitcoins uppstigning idag till en helt ny nivå på 19 844 $ kommer att fängsla. Av mycket större betydelse är ändå de grundläggande faktorerna som ger bränsle till denna rally, särskilt den ökande närvaron av institutionella investerare. Bitcoin är fortfarande i början, och till och med relativt små fördelningar i tillgångsklassen från investeringsfonder kan ha en seismisk påverkan. ”

Om köptrycket fortsätter att öka kan Bitcoin kunna stiga mot $ 23.000

En 4-timmars ljusstake nära $ 19 500 kommer att ge tilltro till de optimistiska utsikterna eftersom det ökar chanserna för denna potentiella uppgång.

Detaljhandelsinvesterare verkar inte vara villiga att gå in på marknaden till nuvarande prisnivåer. Sådant beteende kan ses i det minskande antalet nya dagliga adresser som går med i Bitcoin-nätverket.

Denna typ av skillnader mellan priser och nätverkstillväxt kan betraktas som en baissignal.

När nätverket krymper under en längre period tenderar priserna vanligtvis att falla.

© 2021 Allgemeine Info aus dem Internet . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.