Bitcoin Evangelist Anthony Pompliano merkitsee DeFi: n ICO-merkkihuijaukseksi

Standard

DeFi: n räjähdysmäinen kasvu ei ole millään tavalla vähentänyt salausteollisuuden kritiikkiä. Itse asiassa käytön ja suosion lisääntyminen on herättänyt ankaraa kritiikkiä alan toimijoilta, jotka kaikki ovat enimmäkseen luokittaneet DeFin kuplaksi.

Nyt Anthony Pompliano, Morgan Creek Digitalin perustaja, on toistanut samanlaista otetta

Vastauksessaan twiittiin muille teollisuuden toimijoille, jotka ovat puolustaneet DeFi-aaltoa, Bitcoinin maksimalisti ilmoitti, että „DeFi-huijaukset“, puolustajat olivat myös ICO-huijausten takana.

Vaikka kaikki ICO: t eivät olleet kovin petollisia, vain harvat selviytyivät, ja verrattuna DeFi: hen, monet salaushenkilöt ovat eri mieltä siitä, että Immediate Edge on todellakin huijaus. Pomplianon väite palaa aikaisempaan twiittiin, jossa hän väittää, että DeFi on keskitetympi kuin miltä se näyttää. Lainaten, että useimpia Ethereum-solmuja käytetään Amazon-verkkopalveluissa (AWS), Pompliano ehdottaa, että Jeff Bezos voisi rajoittaa useimpia DeFi-sovelluksia Ethereum-verkossa.

Hallitse DeFi-sovelluksia

Palautettuaan useimmat salaushenkilöt olivat eri mieltä siitä, että Ethereum ei ollut niin keskitetty kuin hän väittää. Camila Russo, DeFi-tutkimusalustan tiimin jäsen, selventää, että vain 37% isännöityistä solmuista on Amazonissa, kun taas 70% isännöi muilla alustoilla.

Hajauttamiselle on vielä tilaa

Suuri ongelma ei välttämättä ole pienempi määrä solmuja, jotka on kytketty AWS: ään, mutta mahdollisuus, että Ethereum ei ehkä ole niin paljon hallinnassa verkkoaan kuin se väittää olevansa. Jos esimerkiksi Amazon sukeltaa kryptovaluuttaan luomalla oman Blockchain- ja digitaalivaluuttansa tulevaisuudessa, yli 20% verkon tehokkuudesta saattaa menettää ja hintoja voidaan myös muuttaa.

Vielä pahempaa, jos muut pilvipalvelut lopettaisivat Ethereum-solmut, melkein koko verkko voitaisiin pyyhkiä pois välittömästi. Ethereumin brändäys hajautetuksi verkoksi huolimatta siitä, että suuri osa ekosysteemistä on jaettu muille alustoille, on ymmärrettävää, että Ethereumin käyttäjät varovat verkkoa ja missä hallinta todella on tässä vaiheessa.

Samaan aikaan monet salaushenkilöt ovat syrjässä Ethereumille kohdistetun kritiikin tasosta, etenkin Bitcoin-maksimalistien taholta. Erik Voorhees ja Alex Saunders vastasivat molemmat samalla tavalla sanoen, että Ethereumin kriitikot olivat samanlaisia ​​kuin Bitcoin-kriitikot, jotka useimmiten vetoavat Bitcoiniin äärimmäisen subjektiivisesta näkökulmasta.