Bitcoin-pris, aksjer og gull stuper sammen – Hva er neste?

Standard

Bitcoin, gull og S&P 500 falt kraftig i dag, noe som fikk handelsmenn til å frykte at BTC er på randen av en trendomslag.

Prisen på Bitcoin ( BTC ), S&P 500-indeksen og gull falt alle samtidig 3. september. Følelsen rundt markedene er fortsatt forsiktig negativ etter fallet

To faktorer utløste sannsynligvis den bratte nedgangen i Bitcoin med over 8% på dagen . For det første solgte gruvearbeidere uvanlig store mengder BTC på kort tid. For det andre har den amerikanske dollarindeksen begynt å komme seg fra et viktig flerårig støtteområde .

Analytikere tilskriver også fallet av gull til den økende amerikanske dollaren. Den europeiske sentralbankens advarsel mot den økende euroen førte til at investorer ble forsiktige med euroen. Endringen i investortillit drev dollar ytterligere, og bidro til gullets nedgang.

Nedgangen i S&P 500 kan ha vært tilfeldig, ettersom fallet kommer etter et sterkt salg fra store teknologiselskaper.

Hva er neste for Bitcoin-pris?

Følelsen rundt Bitcoin etter det store fallet forblir blandet. Noen investorer sier at BTC sannsynligvis vil stabilisere seg over $ 10 500 og se en bullish fortsettelse.

Andre antydet muligheten for en mellomlang topp, med tanke på intensiteten til tilbaketrekningen i et nøkkelområde. En pseudonym handelsmann kjent som “DonAlt” sa :

”Det er en reell mulighet for at vi legger inn en midtveis-topp her. Gjenvinn midten av $ 11 500 til helgen, og jeg vil kalle den ideen ugyldig, men inntil da tror jeg at denne strukturen ville gjøre en fantastisk topp. ”

Det kraftige fallet av Bitcoin fra $ 12 000 til under $ 10 500 viser at $ 12 000 til $ 12 500 er et sterkt motstandsområde, og at BTC risikerer et hode- og skuldermønster på høyere tidsrammer.

Teknisk sett øker fallet av Bitcoin fra $ 11.462 til $ 10.460 innen et enkelt 24-timers spenn sjansene for en dypere tilbaketrekning. Dette er fordi BTC trakk seg tilbake 31 dagers gevinst med et enkelt daglig lys.

Når vi snakket med Cointelegraph, sa eToro crypto asset analytiker Simon Peters at den bullish markedsstrukturen forblir intakt. Således, til BTC synker under $ 10.000, foreslår tekniske at en massiv korreksjon er usannsynlig. Peters sa:

“Holdet som en støtte i hele august, har $ 11 300-nivået nå blitt brutt, og bitcoin kan fortsatt ha en lang vei å falle. Vi kan nå forvente et nytt test på $ 10.000 som en ny bunn, noe som også kan falle sammen med 200 Daily EMA (eksponentielt glidende gjennomsnitt). Fra et teknisk synspunkt kan det styrke prisaksjonen og forhindre at prisen faller ytterligere. ”

De siste månedene har vært den lengste perioden Bitcoin har holdt seg over $ 10 000 siden 2017. En annen variabel som kan forhindre en ytterligere nedadgående trend er kjøpere fra sidelinjen som kommer inn i markedet i $ 10 000-området.