BITCOINS NETTVERK MOMENTUM HAR STANSET – HVORFOR ER DET IKKE SLUTT FOR VERDEN

Standard
  • Bitcoins nettverksmoment, en beregning som sporer volum på kjeden, har stoppet opp de siste månedene.
  • Noen ser på denne trenden som et betegnende tegn for BTCs langsiktige trend.
  • Dette er kanskje ikke noe som bekymrer seg, for det er visse trender som undertrykker beregningen, sier analytiker Willy Woo.

BITCOIN MOMENTUM STALLER MEN DET ER IKKE SLUTT FOR VERDEN

Til tross for motstandsdyktighet i Bitcoins pris, eksemplifisert av den nylige prishandlingen og makrorallyet fra mars lavt, har nettverksmomentet stoppet opp. Nettverksmoment er opprettet av analytikeren Philip Swift og er en beregning som „ser på verdien som overføres gjennom Bitcoin-blockchain denominert i BTC-verdi plottet mot prisen.“

Data antyder at nettverksmomentet til Bitcoin er rundt det lave nivået sett mot slutten av 2018, da mynten handlet til $ 3 150. Verst ennå, denne beregningen er langt under høydepunktene i 2019. Noen ser på dette som et angående tegn.

Men Willy Woo, en fremtredende on-chain analytiker, er ikke bekymret for den ledende kryptovalutaen. Han bemerket nylig at oppførselen til Bitcoin-brukere påvirker nettverkets momentum på en måte der det sannsynligvis vil forbli lav. Han bemerket at i 2020 foregår mange overføringer gjennom Ethereum eller utvekslinger.

“BTC Momentum lider av endringer i kjedeatferd. Vi er i en tid der lag-2 er dominerende, og i 2017 hadde det enorme BTC-bevegelser for ICO-er, inkludert syndikatkjøp av BTC, økte volumet, 2020 er det gjort på ETH og børser. På tide å avvikle. ”

ANDRE TRENDER FORTSATT

Andre beregninger på Bitcoin for Bitcoin danner fortsatt bullish tegn til tross for tap av nettverksmoment. Cole Garner delte nylig at data fra Glassnode viser at antall nye Bitcoin-adresser opprettet per dag økte i forrige uke til mer enn 20.000. I noen sammenhenger ligger denne beregningen normalt mellom 5000 og 10.000.

Garner sa at denne trenden er bullish for kryptovalutaen:

“Hovedpoenget – disse nyhetene er utrolig hausse, og ser ut til å ha grunnleggende bekreftelse. Jeg forventer absolutt flere utrytelser og sidelengs prishandling fremover. Men jeg er grunnleggende bullish på $ BTC. Og jeg tror hodlere vil glise til jul. ”

Når det gjelder hvorfor det har vært en tilstrømning av nye Bitcoin-adresser, nevnte han Kina som nylig markedsførte Bitcoin, Ethereum og DeFi i et TV-segment som ble sendt på en statlig kringkaster. Statens kringkaster har bokstavelig talt hundrevis av millioner seere rundt om i landet.

Rundt samme tid som dette segmentet ble sendt delte delte medier rapporter om at kryptokurver var den beste investeringen i 2020.