VanEck käynnistää Bitcoin ETN: n Deutsche Börse Xetra Marketplacella

Tärkeimmät kohokohdat:

  • Varainhoitaja VanEck on ottanut käyttöön uuden pörssinoteeratun setelin (ETN), joka seuraa Bitcoinin suorituskykyä
  • ETN: itä käydään kauppaa pörsseissä samalla tavoin kuin osakkeita
  • VanEckin uusi ETN ei ole ensimmäinen Euroopassa saatavana oleva arvopaperistettu Bitcoin-versio

VanEck käynnistää Bitcoin ETN: n Xetrassa

Varainhoitaja VanEck on ottanut käyttöön Bitcoin BTC: n, -10,28% pörssissä vaihdetun setelin (ETN) Deutsche Boersen Xetra-markkinapaikalla. VanEck Vectors Bitcoin ETN on täysin vakuudellinen, ja Bank Frick huolehtii tuotteesta tukevasta Bitcoinista. VBTC-kaupankäynnin kohteena olevan rahaston kokonaissuhde on 2% ja se on suunniteltu seuraamaan MVIS CryptoCompare Bitcoin VWAP Close Index -indeksin kehitystä. VWAP tarkoittaa volyymipainotettua keskihintaa.

VanEckin Euroopan johtaja Martijn Rozemuller kommentoi Bitcoinin vahvuutta salkunhajauttajana:

»Bitcoinin matala korrelaatio muihin omaisuusluokkiin tekee siitä erinomaisen tavan myötävaikuttaa salkun hajauttamiseen. VanEck Vectors Bitcoin ETN: n avulla tarjoamme tuotteen, jonka avulla sijoittajat voivat hyötyä Bitcoinin suorituskyvystä. «

Bitcoin ETN: t antavat kauppiaille ja sijoittajille mahdollisuuden altistua Bitcoinille tuotteella, joka käy kauppaa pörsseissä samalla tavoin kuin pörssi. Nämä tuotteet tekevät Bitcoin-sijoittamisesta helpommin saataville laajemmalle joukolle sijoittajia, joiden ei tarvitse käsitellä krypto-valuuttakohtaisia ​​tekijöitä, kuten lompakon hallintaa.

VanEck Vectors Bitcoin ETN ei ole ensimmäinen Bitcoinin arvopaperistettu versio, joka on saatavana eurooppalaisille sijoittajille. CoinShares listaa useita kryptovaluuttaan vaihdettuja tuotteita Nasdaq Nordicilla XBT Provider -tuotemerkillä. Samaan aikaan Sveitsissä sijaitsevan 21Sharesin kryptovaluuttaan perustuvat ETP: t on listattu paikoissa, kuten SIX Swiss Exchange, Xetra ja Boerse Stuttgart.

VanEck on yksi yrityksistä, joka on ollut aktiivisinta yrittäessään saada Bitcoin ETF: n hyväksyntä Yhdysvaltojen markkinoille. VanEck on yritys, jolla oli hallussaan lähes 50 miljardia dollaria varoja vuonna 2019, yksi vakiintuneimmista toimijoista, jotka ovat aktiivisia kryptovaluutta-alueella. Securities and Exchange Commission (SEC) ei kuitenkaan ole toistaiseksi hyväksynyt yhtään Bitcoin ETF -ehdotusta.

© 2021 Allgemeine Info aus dem Internet . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.